vásárlási feltételek

Amennyiben vásárlója, illetve felhasználója kívánsz lenni Webáruházunknak, kérlek, olvasd el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeinket és csak abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza. 

szerződés

A Vevő tudomásul veszi, hogy a mibolkossek.hu webáruházán keresztül leadott megrendelést, és annak visszaigazolását követően, a megrendelt termékre a Vevő és az Eladó között adás-vételi, illetve szállítási szerződés jön létre. A Vevő a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

üzemeltetői adatok

cégnév: ORIPROD Kft.
székhely: 8000 Székesfehérvár, Nagykárolyi u. 62/A (nem üzlet)
adószám: 24144300-2-07
cégjegyzék szám: 07-09-023010
szerződés nyelve: magyar 
elektronikus elérhetőség: oriprodkft@gmail.com
telefonos elérhetőség: +36 209313115

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésedre állunk!

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésed rögzítésével elfogadod a mibolkossek.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

termékek

A mibolkossek.hu webáruházában kötéshez, horgoláshoz és egyéb kreatív kézimunkához alkalmas kézzel készített kötőfonalakat kínálunk. A megjelenített termékek on-line módon, házhoz szállítással rendelhetőek meg, személyes átvételre Székesfehérváron van lehetőség.

Ha készleten éppen nem lévő terméket rendelsz, felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a monitorodon látható képek színei eltérhetnek a valóságtól. Ha nem sikerülne a termékfotóval megfelelően átadni a színeket, azt a termékleírásban jelezzük. Bizonytalanság esetén vedd fel velünk a kapcsolatot – mibolkossek(@)gmail.com. 

árak

A webáruházban szereplő árak tartalmazzák a törvényben előírt ÁFÁt, de a szállítási költséget nem – ezekről az alábbiakban tájékozódhatsz. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel.

Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

rendelés

Rendelést leadhatsz e-mailen: mibolkossek(@)gmail.com vagy a webáruházon keresztül. A rögzített rendelésedről e-mailen kapsz visszaigazoló értesítést.

fizetés

Az alábbi fizetési lehetőségek közül választhatsz.

– készpénzzel a cég székhelyén, Székesfehérváron.

– átutalással: közvetlenül a bankszámlánkra fizetsz, a szállítást a rendelési végösszeg számlánkon való megjelenése után indítjuk. 

– Paypal-on keresztül: regisztrált Paypal felhasználóként vagy regisztráció nélküli Paypal-on történő biztonságos átutalással.

szállítás

– személyes átvétel, egyeztetés után Székesfehérváron.

– postai hagyományos feladás:

0,5 kg-ig 725Ft,

2kg-ig   1.215Ft

A mindenkori postai díjakról itt tájékozódhatsz. Csak előreutalás esetén.

Utánvétes rendelésre az irreális költsége miatt jelenleg nincs lehetőség.

visszaküldés

Az uniós fogyasztóvédelmi jogszabály szerint az átvételtől számított 14 munkanapon belül jogod van elállni a vásárlástól. Ezt az elérhetőségeink valamelyikén jelezned kell felénk és a terméket saját költségeden visszaküldeni részünkre. A termék visszaérkezését követő 30 napon belül az általad megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

további részletek megtekintése

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből: 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestCheck Our Feed